Referenties


Alle referenties zijn van klanten van Wiek Bouwconsultance. Uit privacy overwegingen zijn deze echter geanonimiseerd.

Lizeth en Anton

Als onervaren bouwers waren wij blij met de ondersteuning door Wiek. Het is een proces met specifieke uitdagingen. Wiek kent de klappen van de zweep. Bij vragen was hij goed bereikbaar en reageerde snel. Op momenten dat het spannend was, wist Wiek de rust weer terug te brengen. Wiek streeft een hoge kwaliteit van de bouw na. Bovendien heeft Wiek een scherp oog voor details. 

 

Geert en Margriet, nieuwbouw Villa te Horst

Wij stellen kwaliteit en een hoogwaardige afwerking van onze woning te zeerste op prijs. Wiek is vanaf het eerste moment betrokken bij de bouw, verdiept zich in de details en bewaakt de uitvoering. Ben jij van plan om ooit te gaan bouwen met begeleiding, dan bevelen wij jou Wiek BouwConsultance te zeerste aan.

 

Giel, oplevering woning te Venray

Zeer goede communicatie vooraf, prijs is vastgesteld. Verwachtingen van tevoren besproken waardoor er een goede samenwerking wat tijdens de oplevering waarbij de kritische punten op waarde zijn ingeschat en een goed advies tegenover gezet. Erg nuttig!

 

Bouw Villa te Horst

Wiek was onze rechterhand. We stellen zeer hoge eisen aan de bouw en de afwerking van ons woonhuis. Wiek begeleide ons door de processen heen, bewaakte de kwaliteit en adviseerde ons. De constateringen tijdens de uitvoering werd op correcte wijze met ons en met de aannemer gecommuniceerd. Zonder Wiek hadden we dit niet voor elkaar gekregen.

 

Ed, aankoop advies woning

Wij hebben Wiek Smedts gevraagd te adviseren bij aankoop van onze woning uit 1948. Hij heeft naar de constructie en staat van onderhoud gekeken. Hier kwamen een aantal zaken naar voren, waarop wij ons aankoopbod hebben aangepast.