Over ons

Als onafhankelijk en professioneel bouwexpert begeleid WIEK BouwConsultance mensen die gaan bouwen of van plan zijn om te gaan bouwen of verbouwen, al dan niet projectmatig. Op een directe en gestructureerde manier wordt bewerkstelligd dat het bouwproces goed verloopt. Het is niet vanzelfsprekend, maar wel een voorwaarde dat projecten naar behoren lopen.

Het oogmerk van WIEK BouwConsultance is:

  • Een goede voorbereiding project
  • Prijs en contractvorming
  • Sturing en kwaliteitsbewaking, toezicht tijdens de realisatie/uitvoering
  • Oplevering, nazorg
  • Onderhoud dan wel onderhoudsplan (MJOP)
  • Betrouwbare inspecties en inspectie rapportages

Goede communicatie met alle betrokkenen is hierbij van essentieel belang.

WIEK BouwConsultance is opgenomen in het Sertum (instituut onderhoudsdeskundige vastgoed) registerSertumMaatwerk voor klanten
Met ‘maatwerk voor klanten’ bedoelen we een persoonlijke benadering en een op maat gemaakt voorstel. In het voorstel staat helder omschreven welke diensten / werkzaamheden er voor u specifiek van belang zijn.

 “Mijn passie is projectmatig werken en resultaten behalen op het gebied van bouwen, verbouwen, renoveren, onderhouden, beheren en duurzame energie. Ik heb ruime ervaring in projectleiding. Ik krijg energie van bouwkundige, installatietechnische vraagstukken en zoek altijd naar de oplossing. Ik ben praktisch ingesteld en richt me volledig op de vraagstelling van de klant. Dit doe ik door goed te luisteren. Vervolgens maak ik een heldere vertaalslag naar het project om de specifieke resultaten te behalen.

Mijn doelstelling is: een goede organisatie en een soepel en goed verloop van het project, dat ook weer resulteert in kosten besparen. Kwaliteit in de uitvoering, slimme oplossingen en efficiënt werken, effectief overleggen en rendement zijn voor mij een vast gegeven.”

Wiek Smedts